Distribució

Amb les millors marques sempre al seu servei.

Distribuïm tot tipus de material relacionat amb la automatització de maquinària i la seva integració.

Seguint la nostra filosofia d’assegurar una màxima qualitat i fiabilitat de la seva producció, a Nexpert S.L. tractem amb les millors marques del sector.

És per això que som distribuïdors oficials de la marca OMRON, fabricant líder i de sòlida experiència en sistemes d’automatització industrial.

Conegui tota la gamma de productes OMRON

SISTEMES DE CONTROL

Controladors per a la automatització de màquines, autòmats programables, pantalles d’interfície HMI, etc.

CONTROL DE VELOCITAT I POSICIÓ

Tot tipus de control que l’ajudaran a controlar la seva aplicació de la manera més flexible i amb total fiabilitat: Servodrives, variadors de freqüència, vegi tota la gama de productes relacionats.

DETECCIÓ

El més important, la seva producció: El concepte Never-Fail de OMRON consisteix en assegurar una màxima fiabilitat i que el seu producte surti expedit amb zero defectes. Components per a la detecció, mesura, i control de qualitat mitjançant sistemes de visió artificial.

SEGURETAT

La última tecnologia de detecció i control per garantir una seguretat òptima en màquines i equips, així com protegir un entorn de treball segur. Productes autoritzats disponibles en totes les categories de seguretat necessàries.

COMPONENTS DE CONTROL

OMRON, més de mig segle d’experiència cobrint les necessitats dels seus clients en quant a components de control: Els més fàcils d’usar i amb displays nítids que afavoreixen una ràpida lectura. Controladors de temperatura, temporitzadors, displays, …

COMMUTACIÓ

Elements de commutació mecànica, elèctrica, o de operador: Relés industrials electromecànics de màxima fiabilitat, relés d’estat sòlid per aplicacions d’alta freqüència de commutació, i tot tipus d’aparellatge de baixa tensió.