Automatització Industrial

L’automatització exerceix un paper cada vegada més important en l’economia mundial i en l’experiència diària. Tenint les tecnologies necessàries junt amb les màquines controlades o processos industrials, les empreses, poden ser més competitives, i a la vegada, poden seguir creixent i apostar per la innovació.

Amb una trajectòria de més de 40 anys, Nexpert és una empresa especialista amb una gran experiència en tots els aspectes de la integració de tecnologies de l’automatització. Tot aquest coneixement fonamenta el nostre valor afegit i, per aquest motiu, podem oferir solucions per millorar els processos industrials.

Som experts en el sector del “food and beverage”, ho podeu veure en els projectes realitzats, com ara: despaletitzar/paletitzar, manipular ampolles i maquinaria per tot tipus d’envasos, dosificadors d’elements de protecció i separació. També treballem per tot tipus d’empreses dels molts altres sectors, ja sigui per la construcció de maquinaria de producció o en el disseny i realització d’instal·lacions elèctriques.

Integrem tot tipus d’elements tecnològics, ja siguin robots industrials, PLC’s de control, interfícies de comunicació, detecció, seguretat, controls scada,…